Citroën C4 Cactus al in de prijzen gevallen

De nieuwe Citroën C4 Cactus heeft de ‘red dot award: product design 2014’ al gewonnen voordat de introductie van het model, die gepland staat voor september van dit jaar, überhaupt plaatsgevonden heeft. Het model wint hiermee één van de meest gerenommeerde designwedstrijden.

 

Op 7 juli aanstaande vindt de officiële prijsuitreiking plaats in Essen. In totaal zonden 53 landen en de verschillende branches 4.851 designs in. De deelnemende bedrijven streden met hun producten in 23 categorieën om de red dot, de kwaliteitsstempel voor esthetische vormen en duurzame trends. De 40 internationale juryleden hebben bij de beoordeling op diverse punten gelet – zoals innovatie, functionaliteit, emotie, duurzaamheid, milieuvriendelijkheid van het product.

 

Met de Citroën C4 Cactus slaat Citroën een nieuwe weg in: In het populaire C-segment steekt de Citroën C4 Cactus er met kop en schouder bovenuit door zijn unieke design, dat zowel praktisch als mooi is. Met dit nieuwe concept wordt nog beter ingespeeld op de wensen van de klant. Het unieke design van de Citroën C4 Cactus is bijzonder herkenbaar en laat een blijvende indruk achter.

 

Het kenmerkt zich door:

 

  • expressieve en gladde vlakken,
  • vloeiende lijnen,
  • een zwevende daklijn,
  • grafische elementen met een functie (bescherming door Airbumps],
  • meer licht door het grote glazen, warmtewerende panoramadak: door de uitstekende thermische en akoestische isolatie heeft de Citroën C4 Cactus voor dit dak geen zonnescherm nodig. Een extra gewichtsbesparing en een primeur in de automarkt.

 ×

Neem contact met ons op via Whatsapp, wij helpen u graag.

×