De nieuwe Jumper, ‘t beste van Citroën

De Citroën Jumper is vernieuwd. De moderne bedrijfswagen biedt de ondernemer nóg meer gebruiksgemak, comfort en veiligheid tegen een gunstige kilometerkostprijs.

 

Met de komst van de nieuwe Citroën Jumper beschikt Citroën over het meest uitgebreide gamma bestelwagens op de markt. De vier zeer verschillende auto’s (de Nemo, Berlingo, Jumpy en Jumper) voldoen aan de zeer uiteenlopende behoeftes op de markt. De nieuwe Citroën Jumper wordt gekenmerkt door:

 

Modern en gebruiksvriendelijk design

De neus van de nieuwe Citroën Jumper is dynamisch en robuust door de nieuwe grille, de brede bumpers en de nieuwe koplampen met optionele led-dagrijverlichting. Bij het ontwerp van deze bedrijfswagen is veel aandacht besteed aan gebruiksgemak en ergonomie. Zo is het dagelijkse in- en uitladen nog makkelijker. De optimale verhouding tussen het laadvolume en de buitenmaten is maatgevend voor het segment:

 

• De nuttige laadbreedte is “best in class”:
o Tussen de wielkasten (1,42 m)
o Tussen de zijwanden (1,87 m)
• De nuttige laadlengte behoort tot de top in dit segment.
• De schuifdeuren bieden een opening van 1,25 m.
• De achterdeuren zijn leverbaar met een hoogte tot 2,03 m (de hoogste in het segment).
• De achterdeuren hebben een openingshoek van 270°.×

Neem contact met ons op via Whatsapp, wij helpen u graag.

×