Facelift Mitsubishi Outlander

Mitsubishi heeft de Outlander een kleine facelift gegeven. Het gaat om de conventionele versies, de PHEV blijft ongewijzigd.

 

De betrokken Outlanders krijgen een nieuwe grille, dagrijverlichting in een matzwarte en met chroom afgewerkte behuizing, ledachterlichten, zilverkleurige roofrails, two-tone 18-inch lichtmetaal (Instyle), zwarte sierlijsten rond de wielkasten en zilverkleurige skid plates aan voor- en achterzijde (alleen op de 4WD-versies).

 

Mitsubishi heeft verder het onderstel verbeterd en de CVT-automaat onder de loep genomen. Daardoor belooft het Japanse merk meer rijcomfort. Een bandenspanningscontrolesysteem en een schakelindicator (uiteraard alleen voor de handgeschakelde versies) behoren voortaan tot de standaarduitrusting.

 

Verder heeft de Outlander nu standaard een wegklapbare derde zitrij, CVT op de benzineversies, MMCS-navigatie, een achteruitrijcamera, DAB+-audio en keyless go.

 

De Outlander 2.0 2WD CVT Business Edition wordt de basisversie. Die gaat € 29.990 kosten.×

Neem contact met ons op via Whatsapp, wij helpen u graag.

×