5 jaar fabrieksgarantie

Mitsubishi Motors geeft de uitstekende verkoopresultaten van het afgelopen jaar een impuls met de verlenging van de fabrieksgarantie. Alle nieuwe modellen – met uitzondering van de i-MiEV – worden per 1 januari 2015 geleverd inclusief vijf jaar fabrieksgarantie.

 

Mitsubishi Motors is vastberaden het verkoopsucces van 2014 (+28 % in Europa) door te trekken in 2015. Met de verlengde fabrieksgarantie wordt de concurrentiepositie extra versterkt.

 

Garantievoorwaarden
De verlengde fabrieksgarantie geldt voor de Mitsubishi’s Space Star, Lancer, ASX, Outlander, Pajero en L200. De eerste twee jaar zijn zonder kilometerbeperking, de resterende drie jaar met een beperking tot 100.000 kilometer. De termijn van vijf jaar geldt ook voor de lak en originele Mitsubishi-accessoires wanneer deze tezamen met de auto worden aangeschaft . Op de batterij en alle elektrische componenten van de Mitsubishi Outlander PHEV en van de volledig elektrisch aangedreven i-MiEV gold al een fabrieksgarantie van vijf jaar.Covid-19 Update

De dienstverlening in de automotive is van groot belang voor onze veiligheid. Onze werkplaats is dan ook normaal geopend. 

Helaas kunt u onze showroom niet bezoeken. 

Ook voor de aanschaf van uw auto bent u nog steeds bij ons aan het juiste adres.

Neem contact met ons op en bespreek welke mogelijkheden er zijn.

Geplande afleveringen en innames zullen in overleg met u worden uitgevoerd. 

×

Neem contact met ons op via Whatsapp, wij helpen u graag.

×