Citroën Veiligheidsdag 7 november

Pech overkomt mij nooit; dat is wat veel mensen denken. Maar in de winter is de kans op pech 3x zo groot. Terwijl dit makkelijk te voorkomen is door uw auto regelmatig te laten controleren. Kom daarom 7 november a.s. tussen 9:30 en 16:00 naar de Citroën Veiligheidsdag. En laat uw auto gratis controleren op 16 vitale punten door de Mekenkamp Auto’s B.V. uw Citroën dealer. Extra veiligheid kost u dan helemaal niets.

 

In sommige gevallen kan uw auto toe zijn aan extra werkzaamheden om te verzekeren dat u probleemloos de winter doorkomt. En dat hoeft helemaal niet meer te kosten dan bij de garage om de hoek. Want wij werken met vaste pakketprijzen. Bovendien ontvangt u een offerte voor de werkzaamheden worden uitgevoerd. En u betaalt enkel het bedrag dat op de offerte staat. Afspraak is afspraak.

 

Voor MyCITROEN Card-houders is de Veiligheidscheck gratis. Meer weten of MyCITROEN Card aanvragen? Klik hier

 Covid-19 Update

De dienstverlening in de automotive is van groot belang voor onze veiligheid. Onze werkplaats is dan ook normaal geopend. 

Helaas kunt u onze showroom niet bezoeken. 

Ook voor de aanschaf van uw auto bent u nog steeds bij ons aan het juiste adres.

Neem contact met ons op en bespreek welke mogelijkheden er zijn.

Geplande afleveringen en innames zullen in overleg met u worden uitgevoerd. 

×

Neem contact met ons op via Whatsapp, wij helpen u graag.

×