SUV’s van Mitsubishi Motors tijdelijk met veel stapelvoordeel

Uniek aanbod voor ASX, Eclipse Cross en Outlander PHEV.

De Mitsubishi ASX, Eclipse Cross en Outlander PHEV zijn nu tijdelijk leverbaar met ‘stapelvoordeel’ dat kan oplopen tot € 3.500,-. Het voordeel is opgebouwd uit een prijsverlaging die geldt per 1 juli 2020, inclusief een voorraadkorting én extra zomervoordeel bij registratie op uiterlijk 31 juli 2020.

Per 1 juli a.s. wijzigen opnieuw de BPM-tarieven voor nieuwe personenauto’s. Het belastingtarief wordt vanaf dat moment berekend op basis van de CO2-uitstoot volgens de nieuwe, strengere WLTP-meting ter vervanging van de oude NEDC-meting. Deze wijziging pakt goed uit voor Mitsubishi Motors. Afhankelijk van het model en de uitvoering resulteert de BPM-wijziging in een prijsverlaging tot soms wel duizenden euro’s.

Om de SUV’s van Mitsubishi Motors nóg aantrekkelijker te maken, zijn de Mitsubishi ASX, Eclipse Cross en Outlander PHEV nu tijdelijk leverbaar met stapelvoordeel. Bovenop de prijsverlaging per 1 juli profiteer je ook nog van een voorraadkorting en extra zomervoordeel.×

Neem contact met ons op via Whatsapp, wij helpen u graag.

×