Over ons

Mekenkamp Auto’s opende haar deuren in 1988 en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Bunnik en omgeving. Sinds 1995 vertegenwoordigen wij het merk Citroën en sinds 2010 ook het merk Mitsubishi. In 2016 hebben wij de formule Vakgarage aan ons bedrijf toegevoegd. We zijn gevestigd aan de Rumpsterweg nummer 19 te Bunnik.

 

Showrooms

Mekenkamp Auto’s beschikt over twee grote showrooms. Bent u op zoek naar een jong gebruikte en dealer onderhouden occasion? Dan bent u bij ons aan het goede adres. U bent van harte welkom en met vragen kunt u terecht bij een van onze verkopers. Om direct ons aanbod occasions te bekijken, klikt u hier.

 

Klantgericht

Het is onze ambitie om een langdurige relatie op te bouwen met u als klant. Deskundigheid, vertrouwen en respect zijn hierbij kernwaarden. Vanaf het moment dat u een nieuwe of gebruikte auto overweegt, begeleiden wij u bij het maken van uw keuze. Na de aanschaf zorgen we er samen met u als klant voor dat uw auto jarenlang in topconditie blijft.

 

Onderhoud

U wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van uw auto. Bij Mekenkamp Auto’s bent u aan het juiste adres. In onze goed uitgeruste werkplaats kunt u terecht, voor groot en klein onderhoud, een zomer- of winterbeurt, de jaarlijkse APK, ruitschade of andere reparaties, voor alle merken. Onze deskundige monteurs staan zes dagen in de week voor u klaar!

×

Neem contact met ons op via Whatsapp, wij helpen u graag.

×