Over ons

Mekenkamp Auto’s opende haar deuren in 1988 en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Bunnik en omgeving. Sinds 1995 zijn we als Citroën dealer gevestigd aan de Rumpsterweg. Sinds augustus 2010 mogen we ons ook dealer van Mitsubishi noemen.

 

Showrooms

Mekenkamp Auto’s beschikt over twee grote showrooms. Op de begane grond bevinden zich de nieuwe modellen van Citroën en Mitsubishi. Bent u op zoek naar een jong gebruikte en dealer onderhouden occasion van één van deze merken? Dan kunt u terecht op de eerste verdieping. Kijk gerust rond of spreek één van onze deskundige medewerkers aan als u meer informatie wenst. Om direct ons aanbod occasions te bekijken, klikt u hier.

 

Klantgericht

Het is onze ambitie om een langdurige relatie op te bouwen met u als klant. Deskundigheid, vertrouwen en respect zijn hierbij kernwaarden. Vanaf het moment dat u een nieuwe of gebruikte Citroën of Mitsubishi overweegt, begeleiden we u eerlijk en open bij het maken van uw keuze. Na de aanschaf zorgen we er samen met u als klant voor dat uw auto jarenlang in topconditie blijft.

 

Onderhoud

U wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van uw auto. Bij Mekenkamp bent u aan het juiste adres. In onze goed uitgeruste werkplaats kunt u terecht, voor groot en klein onderhoud, een zomer- of winterbeurt, de jaarlijkse APK, ruitschade of andere reparaties, voor alle merken. Onze deskundige monteurs staan zes dagen in de week voor u klaar!