“Uw partner in mobiliteitsbeleving”

In 1988 startte Wil Mekenkamp zijn autobedrijf ‘Mekenkamp Auto’s. Inmiddels na bijna 35 jaar, is dit familiebedrijf uitgegroeid tot een begrip voor onze klanten in hun mobiliteitsbeleving. Na de start als universeel autobedrijf, volgde in 1995 de vertegenwoordiging van het merk Citroën. In 2016 werd de Vakgarage formule toegevoegd, waarin wij de totale mobiliteitsbeleving van meerdere merken kunnen vertegenwoordigen. We zijn gevestigd aan de Rumpsterweg 19 in Bunnik.

– Uw partner in mobiliteitsbeleving –

Sinds 1988

Showrooms

Mekenkamp Auto’s beschikt over twee grote showrooms. Bent u opzoek naar een premium en goed onderhouden auto? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Klantgericht

Vanaf het moment dat u een nieuwe of gebruikte auto overweegt, begeleiden wij u bij het maken van uw keuze. Na de aanschaf zorgen we er samen met u als klant voor dat uw auto jarenlang in topconditie blijft.

Onderhoud

In onze gespecialiseerde werkplaats werken goed opgeleide monteurs die gespecialiseerd zijn in meerdere merken. Wij werken met de meest moderne diagnose en testapparatuur. In onze ruime werkplaats kunt u snel geholpen worden. Onze monteurs beschikken over de juiste middelen voor perfect onderhoud aan uw auto.

– Ons team –

De ervaren specialisten

Wil

Algemeen Directeur

directie@mekenkampautos.nl

Dico

Bedrijfsleider

verkoop@mekenkampautos.nl

Charis

Verkoopadviseur

verkoop1@mekenkampautos.nl

Maikel

Verkoopadviseur

zakelijk@mekenkampautos.nl

Job

Stagiair / Service adviseur

werkplaats@mekenkampautos.nl

Wilbert

Technisch specialist

Sebastiaan

Technisch Specialist

Anton

Service Manager/ Administrateur

klantencontact@mekenkampautos.nl
administratie@mekenkampautos.nl

Rob

Chauffeur

Evert

Chauffeur

Karel

Chauffeur

Jan

Chauffeur