WERKPLAATS

In onze gespecialiseerde werkplaats werken goed opgeleide monteurs die gespecialiseerd zijn in meerdere merken. Wij werken met de meest moderne diagnose en testapparatuur.

APK

Mekenkamp Auto's voert de APK deskundig voor u uit! Mekenkamp Auto's heeft een vakkundig team van monteurs. We doen er alles aan om uw APK goed uit te voeren volgens de normen van de RDW.

HAAL- EN BRENGSERVICE

Mekenkamp Auto's beschikt ook over de mogelijkheid van een haal en breng service. Indien u dit wenst, halen wij uw auto 's morgens bij u thuis, of op uw bedrijf op en brengen hem aan het einde van de dag weer terug. Vraag naar de voorwaarden.

VERVANGEND VERVOER

Mekenkamp Auto's biedt u de mogelijkheid om tijdens reparatie, onderhoud of schadeherstel aan uw auto, gebruik te maken van onze vervangend vervoer-service

RUITSCHADE EN REPARATIE

Mekenkamp Auto's biedt de perfecte oplossing voor elke vorm van ruitschade. Veelal kunnen wij u bestaande ruit repareren en als de ruit niet meer te redden is, zorgen we voor een vervangend exemplaar van hoge kwaliteit.

SCHADEHERSTEL

Schade aan uw voertuig is nooit leuk. Mekenkamp Auto's staat echter met al haar ervaring en deskundigheid voor u klaar om de schade zo snel en goed mogelijk te herstellen. Maak een afspraak om de reparatie te laten taxeren.

ZOMER- EN WINTERBEURT

Het weer heeft invloed op uw auto. Extreem hoge of lage temperaturen kunnen flinke schade aanrichten. Mekenkamp Auto’s biedt daarom speciale zomer- en wintercontroles aan. Een veilig idee als u op vakantie gaat.

WINTERBANDEN

Als bandenspecialist adviseren wij u uw bandenkeuze aan de weersomstandigheden aan te passen. Kies voor veiligheid, kies daarom voor elk seizoen de juiste band! Wij bieden u de mogelikheid om bandensets bij ons op te slaan.

WASSTRAAT & POETSEN

Wij beschikken over een wasstraat en poetsafdeling. Hier kunt u dagelijks terecht voor het wassen van uw auto. Voor het poetsen en inwendig reinigen op afspraak.

FINANCIERING

Zoekt u een nieuwe of een premium auto dan bent u bij Mekenkamp Auto's aan het juiste adres. Bij Mekenkamp Auto's zult u zeker slagen. Indien u wenst kunnen wij bemiddelen bij het aanvragen van een passend kredietvoorstel voor uw aan te kopen auto.