Vakgarage

Vakgarage, dé auto specialist

 

Vakgarage is dé specialist in het onderhouden van uw auto, motor of caravan. We zijn de meest ervaren en het enige échte onafhankelijke garageformule in Nederland. Hierdoor kunnen wij u kwalitatieve en betrouwbare APK keuringen, airco service, accu service en de verschillende beurten aanbieden. Ook zijn wij het bedrijf welke uw banden kan verwisselen en wij hebben een groot assortiment aan goede zomer-, winter- en all seasonbanden. Door onze merk onafhankelijkheid weten wij welke het beste bij uw auto past. Voor een reparatie of vervanging bent u dus bij ons aan het juiste adres. Wij hebben het hele jaar door aantrekkelijke acties en aanbiedingen voor u!

 

Kwalitatieve garages

Alle aangesloten Vakgarages zijn aangesloten bij de BOVAG en deze zijn RDW erkend. Daarnaast hanteren wij een eigen kwaliteitsplan en een ondersteunend technisch trainingsprogramma om de dienstverlening naar een nog hoger niveau te tillen. Het eigen kwaliteitszorgsysteem genaamd VAKPLAN is verbonden aan internationale kwaliteitsnormen NEN-ISO 9001:2000. Zo zijn we in staat uw auto met de best mogelijke kennis te onderhouden en te repareren.

 

Ambitie Vakgarage

Vakgarage wil niet per se de goedkoopste zijn, maar is altijd voordelig. Wij zijn geen prijsvechter, maar wij bieden kwaliteit en top service tegen een goede prijs. Bij Vakgarage bent u geen kentekennummer, maar een klant waar de tijd voor genomen wordt. U kunt ook bij ons terecht voor producten, zoals Pechhulp, Aankoopkeuring, de Vakgarage autoverzekering en uitstekend geschikt als partner voor ondernemers!

 

APKBandenOnderhoud of ReparatieOccasionsAircoAfspraakTrekhaakPechhulpAankoopkeuringOnline offerte

De 10 sterke punten van Vakgarage

Altijd een persoonlijke benadering

Een exacte prijsopgave vooraf

Uitsluitend gebruik van kwaliteitsonderdelen

Lid van de Bovag

APK Keuringsinstantie

Gecertificeerd volgens VAKPlan

Vakmensen werken aan uw auto

Bij meerwerk altijd overleg met de klant

Landelijk service netwerk

Wij zorgen dat u mobiel blijft

×

Neem contact met ons op via Whatsapp, wij helpen u graag.

×