– Vakgarage Mekenkamp Auto’s –

Uw partner in mobiliteitsbeleving

“Vakgarage is uw partner voor onderhoud en reparatie”

Vakgarage is een landelijke onafhankelijke garageformule in Nederland. Wij bieden onderhoud, reparatie, APK-keuringen, airco service, accu service, banden service en schadeherstel voor uw auto. Onze werkplaats is ook ingericht voor de premium merken, dus ook uw auto is welkom voor onderhoud of reparatie bij Mekenkamp Auto’s.

– Vakgarage Mekenkamp Auto’s –

Altijd vertrouwd dichtbij

Kwalitatieve garages

Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Daarnaast hanteren wij een eigen kwaliteitsplan en een ondersteunend technisch trainingsprogramma om de dienstverlening naar een nog hoger niveau te tillen. Het eigen kwaliteitszorgsysteem genaamd VAKPLAN is verbonden aan internationale kwaliteitsnormen NEN-ISO 9001:2000. Zo zijn we in staat uw auto met de best mogelijke kennis te onderhouden en te repareren.

Ambitie Vakgarage

Vakgarage wil niet per sé de goedkoopste zijn, maar is altijd voordelig. Wij zijn geen prijsvechter, maar wij bieden kwaliteit en top service tegen een goede prijs. Bij Vakgarage bent u geen kentekennummer, maar een klant waar de tijd voor genomen wordt. U kunt ook bij ons terecht voor producten, zoals Pechhulp, Aankoopkeuring, de Vakgarage autoverzekering en uitstekend geschikt als partner voor ondernemers!

Deze week een gebruikte auto geleverd gekregen. Alles (en meer) volgens afspraak uitgevoerd. Zeer prettige communicatie met verkoper Charis Zachariadis.

Ronald, Almelo

Al jaren klant bij Mekenkamp tot volle tevredenheid. Niet alleen het vakmanschap maar ook de extra service is een standaard binnen deze garage. Altijd goede informatie over de werkzaamheden en een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Bert, Wijk bij Duurstede

Perfect service en de klantvriendelijkheid is ongekend. Echt super.

L.D.E., Houten